• Login

TURIST OG EVENT

Team Bookings system for eventkoordinatorer og turistbureauer er gennemtestet på egne vegne gennem de sidste godt 10 år. Dette er systemet hvor man har mulighed for at se og planlægge arrangementer på tværs af forskellige TB leverandørers udbudte varer. En aktør som Læsø Pakkerejser eller Læsø Turistkontor sidder dagligt med overblikket over ledighed på øen via deres system, og har mulighed for både at guide og vejlede kunder på et lokalt velfunderet grundlag og afslutningsvis også booke rejsen for dem fra start til slut. Systemet tilgodeser en bred vifte af behov indenfor rapportering og finans, så selv provision kan indberegnes direkte i finanserne. Som Eventarrangør har man mulighed for at opsætte enkelte events og udbyde til pakkesalg, samtidig med at man kan definere hvor mange entréer man har mulighed for at sælge.

Målgruppe

Målgruppen for dette system vil være mindre samfund der ønsker at vækste sammen. Turistforeninger og -virksomheder der ønsker at udbyde pakker på tværs af systemets aktører. 

Brugere af modulet for Turist og Event er typisk:

  • Turistbureauer
  • Rejsearrangører
  • Arrangører af ture og events
  • Udlejningsvirksomheder (cykel/bil el. lign)
  • Brugere, der sælger Turist attraktioner, bogsalg o.l.

Fordelene ved at bruge turist og Eventsystemet stiger i takt med at der er flere lokale aktører der benytter sig af vores tre systemet. Når både færge, overnatningssteder/restauranter, udlejningsvirksomheder og eventarrangører bruger systemet, bliver det rigtig sjovt at planlægge rejser med lokale tiltag, overnatning og spisning. Man kan skabe vækst bredt i de lokale miljøer.