• Login

TEAM BOOKING'S HISTORIE

2006

Udvikling af Team Booking systemet startede som et initiativ fra Færgeselskabet Læsø og Læsø markedsføringsudvalg. Formålet var at lave et system som gjorde det muligt at sammensætte og sælge pakkerejser til Øen.

2007

Der køres test af det interne reservationssystem på 2 hoteller.

2008

Der udvikles et modul til anvendelse på Læsø Kur og Elly Krogh's behandlingscenter. Behandlings modulet er klar i Juni hvor Læsø Kur åbner dørene. Færgeselskabet Læsø tager systemet i brug til booking af endags-ture og mange overnatningssteder fra Læsø tilslutter sig systemet.

Anpartsselskabet Læsø Pakkerejser Aps blev oprettet og selskabet blev ansvarlig for drift og fortsat udvikling af programmet. Anpartshaverne er et bredt udsnit af turisterhvervet på Læsø.

2009

Morten fra Samsø Posten viser interesse for systemet. Der laves en aftale med Morten om forhandling af programmet, og ønsker om program udvidelser fra Samsø integreres i systemet. I 2015 brugte 13 hoteller på Samsø Team Booking systemet.

2013

Der indgås en aftale folkene bag ærø.dk om at levere systemet til brug på portalen. Efterfølgende laves aftale med Ærøfærgerne om at levere bookingsystem til Øens 3 færger. 

2014

Tidlig forår går med at implementere færge booking på Ærø. Med god hjælp fra dygtige medarbejdere hos Ærøfærgerne får vi efterhånden indfriet de mange specielle ønsker som naturligt kommer fra brugere af et nyt system.

Endnu et godt år. Der blev i 2014 omsat for over 145 mill gennem Team Booking systemet.

2015

Færgeselskabet Læsø indkøber nyt billetsystem som samtidigt indeholder et booking system. Vi kunne på daværende tidspunkt ikke påtage os opgaven at udvikle et billetsystem, men har senere indgået et samarbejde med en partner, hvilket gør en lignende case mulig i fremtiden. Færgeselskabet bruger stadig Team Booking til endags-turene. 

Flere Læsø firmaer tilslutter sig systemet, og Læsø er nu oppe på 27 aktører. Hertil kommer eksterne agenter.

2016

I foråret indgået TB et samarbejde med BEAS Payment solutions som skal sikre en effektiv billetscanning systemerne imellem. I oktober blev der lagt en ordre fra Tunø, som ønskede at nyde godt af førnævnte samarbejde. Dette blev konkluderet inden nytår samme år, hvor Tunøfærgen var oppe og køre på Team Bookings system.

Samme år blev der også arbejdet på udviklingen af en værdikort/rabat løsning.

2017

Året hvor laesoe-booking.dk blev en realitet. En portal til at varetage Læsø Pakkerejser Aps' interesser, som "samlet" ståsted for aktørerne. Samme år blev der oprettet en integration til Booking.com, Hotels.com, m.f.

2018

I starten af året blev der lanceret en ny online booking platform ved Ærøfærgerne. Denne blev umiddelbart derefter taget i brug af Tunø Færgen. Der blev vist interesse for færgesystemet fra Kalundborg Kommune til deres færger i Sejerøbugten.

Resten af året er gået med udvikling og vedligehold af systemet.

2019

Februar måned var konklusionen på udviklingen af online booking - v. 2, som nu også kan installeres som APP. I april måned var TB systemet implementeret ved Sejerøbugtens færger. og umiddelbart derefter blev der lavet en forhåndsaftale med Lolland Færgefart om en snarlig opstart.

2020

Et år fyldt med færger. I marts måned kom Anholt Færgefarts system i drift, mens efteråret stod på tre på stribe med opstart af Endelave færgefart pr. 1. november, Lolland Færgefart pr. 30. november og Læsøfærgen pr. 1/1-2021. Desuden bød året også på nye interesserede aktører til flere af TBs systemer.

2021

Færgesystemet tog endnu et ryk hvor yderligere 4 selskaber fulgte trop på systemet. Barsøfærgen og Baagø Færgen, begge i Juni, og Agersø/Omø Færgerne og Strynøfærgen, begge i december. Der var også tid til en masse udviklingsarbejde for færgesystemerne og til dels også for arbejdet med campingpladser og Lystsejlerhavne.