• Login

Online booking ændringer

Her kan gæsten redigere, annullere eller betale en eksisterende ordre, eller kopiere billetindstillingerne til en anden afgang.

Der linkes til den specifikke booking (step 3) via dens tilhørende bekræftelsesmail, som modtages i forbindelse med afslutning af bookingforløb. Alternativt kan kunden via "Min side" tilgå sine bookinger. 


child.imgleft

Min side

Via kontrolpanelet "Min side" kan kunden tilgå sine tidligere reservationer, oprette en ny, se og købe værdikort og indstille sine sprogspecifikationer.

 


child.imgleft

Oversigt over kundens reservationer

Ved at tilgå mine reservationer vises alle kundens reservationer. Desuden vises der om reservationerne er reserveret eller betalt.

Ved klik på den enkelte reservation navigeres videre dennes editeringsmuligheder.


child.imgleft

Flyt, kopier rediger og annuller

På bookingssiden kan man let omforme bookingen efter eget ønske.

Flytning og annullering er kun mulig hvis deadline for booking ikke er overskredet. Et økonoomisk udestående vil automatisk blive refunderet ved en annullering. Ved en flytning til en afgang med en anden prissætning vil denne blive opkrævet til betaling / automatisk refunderet.

Man kan fra siden ændre sin booking ved tryk på det enkelte flowstep, og vælge en anden billet. På returrejser ændres billetterne uafhængigt af hinanden, så ens T/R billet ikke behøver at være ens. Ved redigering af en booking til en anden billettype vil et nyt restbeløb blive opkrævet til betaling / automatisk refunderet.

Ved kopiering og flytning af en booking bibeholder systemet billetstrukturen med køretøj, specifikation og billetvalg, og man skal derfor kun vælge dato og afgang. Ved gennemført kopiering står man til betaling som en ordinær booking.